De route naar Vakantieboerderij De Holdeurn

Vanaf Utrecht (A15)

Volg Nijmegen totdat u ANWB-borden met de plaats Kleve tegenkomt. Het centrum van Nijmegen ligt aan de noordkant, vandaar dat u over de A50 naar het zuiden wordt geleid. Wanneer u Kleve volgt komt u op de Waalbrug (A325) voor het centrum van Nijmegen uit. Volg nu de beschrijving voor Arnhem (A325).

Vanaf Arnhem (A325)

Sorteert u na de Waalbrug rechts uit en kies op de afrit voor de linker rijbaan. Kies daarop weer voor de rechter rijbaan. Hier staat Berg en Dal aangegeven. Volg Berg en Dal via de Berg en Dalseweg. Deze gaat net na het tankstation over in de Oude Kleefsebaan. U rijdt nu Berg en Dal binnen. Neemt u direct na pretpark Tivoli de eerste inrit aan uw rechterhand.

Welkom bij Vakantieboerderij De Holdeurn

Google maps

Vanaf Venlo (A73)

Neem op de A73 de afslag Malden/Groesbeek. Neem verderop de afslag links naar Malden. Rijdt Malden helemaal en ga na het McDonalds restaurant direct rechts richting Berg en Dal/Heilig Landstichting. U gaat het spoor over en komt uit op een rotonde. Deze gaat u rechtdoor en even verderop gaat u met de bocht mee naar rechts. U bent op de Meerwijkselaan. Deze rijdt u helemaal uit totdat u op een T-splitsing belandt. Hier gaat u links. U rijdt nu Berg en Dal binnen. Bij de volgende T-splitsing gaat u rechts. Neemt u direct na pretpark Tivoli de eerste inrit aan uw rechterhand.

Vanaf Den Bosch (A50)

Neem afslag Nijmegen (A326). Volg Nijmegen Centrum. Op het Keizer Karelplein aangekomen volg Arnhem. U bent nu op de Oranjesingel. Neem de afslag Berg en Dal. Volg Berg en Dal via de Berg en Dalseweg. Deze gaat net na het tankstation over in de Oude Kleefsebaan. U rijdt nu Berg en Dal binnen. Neemt u direct na pretpark Tivoli de eerste inrit aan uw rechterhand.

Vanaf Kleve (Duitsland)

Volg Nijmegen (Nimwegen). Neem na Kranenburg de afslag Wyler (dit is nog in Duitsland). Neem de grensovergang aan de rechterzijde en ga direct rechtsaf. U bent nu op de Oude Kleefsebaan en rijdt richting Berg en Dal. Neemt u direct na camping Maikenshof de eerste inrit aan uw linkerhand.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

View more.
(c) Holdeurn.